Напитки

Напитките са неразделна част от ежедневното и празнично меню. Алкохолни или безалкохолни, натурални, зеленчукови и плодови, коктейли, шейкове и фрешове….,те присъстват неотменно на нашата трапеза и ни пленяват с неповторим вкус, аромат, цвят и свежест. Натуралните плодови и зеленчукови напитки и фрешове са неразделна част от здравословното хранене и диетични режими. Даряват ни със здраве, сила, красота и енергия. Незаменимите им витамини и полезни съставки са жизнено важни за всеки от нас и особено за нашите деца.

Домашните безалкохолни напитки също ни носят много наслада, най-вече добре охладени в знойните жеги. За разлика от предлагащите се в търговската мрежа, те са полезни или поне не толкова вредни, тъй като при тях отсъстват разрушителните за здравето ни добавки, консерванти, оцветители, есенции и каква ли още не химия и Е-та. Чаша безалкохолен или лек алкохолен коктейл в добра компания е незабравимо изживяване.

При алкохолните напитки и концентрати нещата не стоят така, но употребени в умерени количества и от време на време те също са наслада за сетивата. В компанията на вкусно предястие или салата те могат да допринесат за доброто настроение. Няма нищо лошо в една бира, изпита в горещ летен ден или чаша добро вино, стопляща ни в зимните студове. Трябва да отдадем заслужено внимание и на алкохолните коктейли, които са неразделна част от всяко парти и купон. Преплитащите се в тях аромати и вкусове, пленяват сетивата ни. Всички тези напитки обаче трябва да се консумират наистина много умерено, защото в големи количества и особено употребявани редовно, те имат разрушително действие върху нашия организъм и здраве и водят до пристрастяване. Опитайте и се насладете на моите предложения! Наздраве!

РЕЦЕПТАТА ЗА ВСЯКА НАПИТКА ЩЕ НАМЕРИТЕ КАТО КЛИКНЕТЕ НА СЪОТВЕТНАТА СНИМКА ОТ ГАЛЕРИЯТА ПО-ДОЛУ, КОЯТО СЕ ЯВЯВА ЛИНК КЪМ РЕЦЕПТАТА!

Share Button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.