Болести

Здравето е най-голямото и ценно богатство за всеки човек.

За жалост често се сещаме за него едва, когато го загубим или възникне сериозен здравословен проблем. Въпреки, че съвременната медицина е много напреднала, то често се налага да се ориентираме сами в проблема и диагнозите на лекарите. За жалост често се срещаме с лекарски грешки, недобросъвестност, некомпетентност, неразбиране, корупция, бюрокрация и т.н. На страниците на сайта ни можете да получите информация за много от болестите, симптомите, протичането, причините и диагностицирането им. Тя ще обогати знанията ви и ще ви помогне да получите повече яснота относно проблема, който имате. Предстои развитие на раздела и качване на още информация по още теми свързани с нашето здраве.

В никакъв случай обаче, не използвайте прочетеното и научено тук за самодиагностициране и самолечение. Обръщайте се за това към лекарите, колкото и често напоследък да ставаме свидетели на разочароващи ни действия от тяхна страна. Иначе толкова благородната лекарска професия, напоследък е често опорочавана от недобросъвестни и некомпетентни представители на гилдията, както и от сбърканата ни здравна система. Няма нещо по-тежко от загубата на здравето или живота на скъп за нас човек. Пишете ни за всеки интересуващ ви проблем и въпрос, за разочарованията ви от лекари, здравна система, за препятствията, корупцията и бюрокрацията в здравеопазването ни.

Тук е мястото да споделите и положителния си опит от  успешно лечение и справяне със здравословен проблем, както и добрите лекари с които ви е срещнала съдбата и на които сте благодарни за професионализма и човешкото им отношение. Ако не бяха те, много от нас нямаше да ги има на този свят. Пишете и споделяйте всичко на тема здраве и здравеопазване, защото знанието е сила и вашия опит може да е полезен и да се окаже пътеводна светлина за някой изпаднал в нужда и лутащ се из дебрите на родното ни здравеопазване. Нека си помагаме и бъдем по-добри, за да запазим най-ценното, което имаме – здравето!

 

Share Button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.