Сексуални проблеми

фригидност

1.Фригидност, импотентност
2.Стерилитет при жените
3.Контрол на раждаемостта

Фригидността и импотентността представляват неспособност да усещаме удоволствие, както и да стигнем до оргазъм по време на полов акт.

Причините за фригидността основно се дължат на психологични проблеми, например травма в детството, брачни проблеми, стрес, както и на недостатъчното смазване на влагалището и на неправилно хранене.

Импотентност: за повече подробности прочетете раздел „Импотентност„.

Препоръчваното лечение за фригидност, както и за импотентност покрива 2 аспекта: физически аспект и умствен или психологически аспект.

фригидностФизически аспект на фригидността

Прегледайте се при лекар за евентуални органични увреждания.
Взимайте Ginseng, Пчелно млечице и Пчелен полен и за фригидност и за импотентност, тъй като те са мощни афродизиаци и енергоносители, а съдържат също и много хормони, необходими за сексуалния процес. Много е важно да се взимат витамин Е и минерали. Цинкът и витамин Е са важни за производството на сперма и за правилното функциониране на половите жлези при мъжете и при жените.

Консумацията на зехтин, авокадо и орехи (ядки) ще ви помогне за по-доброто смазване на влагалището.

Умствен или психологичен аспект:
Ако проблемът е емоционален, от голяма полза могат да са консултациите с психолог. Увеличете приема на хормони и на витамините В1, В6 и В12, които се съдържат в големи количества в Пчелното млечице и Ginseng. Те ще помогнат за усилване на сексуалния ви апетит, а ще засилят и умствената ви концентрация.

импотентностСтерилитет (неспособност да имаме деца)

Причини:
Стерилитетът при жените много често се дължи на недостатъчното смазване на влагалището, което пречи на спермата да се движи свободно, за да достигне до яйцеклетката. Някои специалисти в тази област препоръчват да се използва яйчен белтък като смазочен материал по време на дните на овулация, тъй като той представлява чист протеин, който помага на сперматозоидите да оцелеят, както и да се движат.

Сигурни ли сте, че овулирате? Ако не овулирате, значи не можете и да забременеете. Доказателство за овулация е промяната във вагиналния ви секрет, от ясен цвят до жълт и от слаба консистенция до плътна по време на менструалния ви цикъл. Спазмите и подуването на корема по време на всеки цикъл, също са знаци, които показват, че овулирате.

Изчислете деня на най-важната ви овулация и правете секс съвсем преднамерено точно тогава. Ако желаете да забременеете, не си правете промивки и не използвайте крем по време на овулация.

Едно изследване, проведено от Националния институт за развитие на науката за здравето доказва, че жени, които пият повече от 1 чаша кафе, шоколад, кола или черен чай на ден, забременяват доста по-рядко.

Много слабите, както и много пълните жени имат нарушен баланс на женския хормон Естроген, който взема участие в забременяването.

бременностБременност: Как да се предпазим?

Ще ви споменем няколко метода за предпазване от нежелана бременност: „Билингов метод“, хапчета, презерватив, диафрагма, пяна или желе, спирала, стерилизация, сюнгер, ритмичен метод.

Препоръчвана дневна дозировка за възрастни.

Важни добавки:
1. Пчелно млечице, съдържа витамини В – комплекс, хормони, осигурява енергия, предпазва от нервност и стрес: 3 таблетки на ден от по 250 мг (по 1 таблетка под езика, 20 минути преди хранене).

2. Ginseng със Sage (Градински чай) или Chia, съдържа хормони, осигурява енергия, предпазва от нервност и стрес.

3. Пчелен полен, съдържа всички необходими витамини и минерали, осигурява енергия : 3 таблетки на ден (по 1 таблетка с храната).

бременностДопълнителна помощ:
4. Бета-каротин с витамин-Е, заедно с цинка взема участие в производството на сперма: 2 капсули на ден (по 1 капсула преди хранене).

5. Минерали (цинк), необходими за правилния строеж и функциониране на тялото : 6 таблетки на ден (по 2 таблетки с храната).

Share Button

1 Comment

Add a Comment
  1. Години наред жената е била манипулирана и използвана за целите на мъжа. Едни са били използвани за домакини и продължаване на рода, други са правени проститутки, а трети са били слугини…Преди 12 години имах фригидна връзка с грозен програмист, който не желаех и нито веднъж не стигнах до оргазъм. След като се разделихме опитах с ръка и открих рая. Жената трябва да се отпусне и намери подходящ партньор, който желае и спре да мисли само за продължаване на рода и финансовата издръжка. За съжаление обществото все още е много бедно и просто, за да осъзнае, че трябва всеки да е финансово независим, за да може да разшири кръговете си и шансовете да намери това, което търси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.