Сексуални проблеми

фригидност

1.Фригидност, импотентност
2.Стерилитет при жените
3.Контрол на раждаемостта

Фригидността и импотентността представляват неспособност да усещаме удоволствие, както и да стигнем до оргазъм по време на полов акт.

Причините за фригидността основно се дължат на психологични проблеми, например травма в детството, брачни проблеми, стрес, както и на недостатъчното смазване на влагалището и на неправилно хранене.

Импотентност: за повече подробности прочетете раздел „Импотентност„.

Препоръчваното лечение за фригидност, както и за импотентност покрива 2 аспекта: физически аспект и умствен или психологически аспект.

фригидностФизически аспект на фригидността

Прегледайте се при лекар за евентуални органични увреждания.
Взимайте Ginseng, Пчелно млечице и Пчелен полен и за фригидност и за импотентност, тъй като те са мощни афродизиаци и енергоносители, а съдържат също и много хормони, необходими за сексуалния процес. Много е важно да се взимат витамин Е и минерали. Цинкът и витамин Е са важни за производството на сперма и за правилното функциониране на половите жлези при мъжете и при жените.

Консумацията на зехтин, авокадо и орехи (ядки) ще ви помогне за по-доброто смазване на влагалището.

Умствен или психологичен аспект:
Ако проблемът е емоционален, от голяма полза могат да са консултациите с психолог. Увеличете приема на хормони и на витамините В1, В6 и В12, които се съдържат в големи количества в Пчелното млечице и Ginseng. Те ще помогнат за усилване на сексуалния ви апетит, а ще засилят и умствената ви концентрация.

импотентностСтерилитет (неспособност да имаме деца)

Причини:
Стерилитетът при жените много често се дължи на недостатъчното смазване на влагалището, което пречи на спермата да се движи свободно, за да достигне до яйцеклетката. Някои специалисти в тази област препоръчват да се използва яйчен белтък като смазочен материал по време на дните на овулация, тъй като той представлява чист протеин, който помага на сперматозоидите да оцелеят, както и да се движат.

Сигурни ли сте, че овулирате? Ако не овулирате, значи не можете и да забременеете. Доказателство за овулация е промяната във вагиналния ви секрет, от ясен цвят до жълт и от слаба консистенция до плътна по време на менструалния ви цикъл. Спазмите и подуването на корема по време на всеки цикъл, също са знаци, които показват, че овулирате.

Изчислете деня на най-важната ви овулация и правете секс съвсем преднамерено точно тогава. Ако желаете да забременеете, не си правете промивки и не използвайте крем по време на овулация.

Едно изследване, проведено от Националния институт за развитие на науката за здравето доказва, че жени, които пият повече от 1 чаша кафе, шоколад, кола или черен чай на ден, забременяват доста по-рядко.

Много слабите, както и много пълните жени имат нарушен баланс на женския хормон Естроген, който взема участие в забременяването.

бременностБременност: Как да се предпазим?

Ще ви споменем няколко метода за предпазване от нежелана бременност: „Билингов метод“, хапчета, презерватив, диафрагма, пяна или желе, спирала, стерилизация, сюнгер, ритмичен метод.

Препоръчвана дневна дозировка за възрастни.

Важни добавки:
1. Пчелно млечице, съдържа витамини В – комплекс, хормони, осигурява енергия, предпазва от нервност и стрес: 3 таблетки на ден от по 250 мг (по 1 таблетка под езика, 20 минути преди хранене).

2. Ginseng със Sage (Градински чай) или Chia, съдържа хормони, осигурява енергия, предпазва от нервност и стрес.

3. Пчелен полен, съдържа всички необходими витамини и минерали, осигурява енергия : 3 таблетки на ден (по 1 таблетка с храната).

бременностДопълнителна помощ:
4. Бета-каротин с витамин-Е, заедно с цинка взема участие в производството на сперма: 2 капсули на ден (по 1 капсула преди хранене).

5. Минерали (цинк), необходими за правилния строеж и функциониране на тялото : 6 таблетки на ден (по 2 таблетки с храната).

Share Button

1 Comment

Add a Comment
  1. Години наред жената е била манипулирана и използвана за целите на мъжа. Едни са били използвани за домакини и продължаване на рода, други са правени проститутки, а трети са били слугини…Преди 12 години имах фригидна връзка с грозен програмист, който не желаех и нито веднъж не стигнах до оргазъм. След като се разделихме опитах с ръка и открих рая. Жената трябва да се отпусне и намери подходящ партньор, който желае и спре да мисли само за продължаване на рода и финансовата издръжка. За съжаление обществото все още е много бедно и просто, за да осъзнае, че трябва всеки да е финансово независим, за да може да разшири кръговете си и шансовете да намери това, което търси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.