Болки в слабините

лимфни възлиВ слабините, подобно на подмишничните ямки и шията, се намират лимфни възли. Лимфните възли са вашите най-добри приятели. Работата в тях кипи като в кошер. В тях са свили гнездо вашите бели кръвни телца. Лимфните възли вземат проби от телесните ви течности (лимфа) на тези пунктове, подобно на службата по водите и санитарните служби, които вземат проби вода и мляко, за да се убедят, че са чисти и стерилни. Разбира се, в действителност те никога не са такива. Но вашите бели кръвни телца работят за това. Те непрекъснато отстраняват нечистотии като цирконий и титан и патогенни организми като бактериите и вирусите. Когато в лимфния възел пристигне голямо количество от някой паразит или замърсител, за да се справи с това предизвикателство, той увеличава размерите си.

Можете да почувствате болка в слабините, ако увеличеният лимфен възел притиска някой орган. Болката е сигнал за опасност. Унищожете веднага паразитите и бактериите със зепер. Започнете бъбречно прочистване. Спрете да из ползвате токсични продукти и да консумирате токсична храна. Ако всичко, което правите има ефект, след няколко дни лимфните възли ще започнат да се смаляват и болката ще затихне.

Ако болката не се появи отново, вероятно сте успели да ликвидирате основната причина. Ако обаче се появи, трябва да се опитате да поставите точна диагноза. Изследвайте се за ХИВ и СПИН, а след това изследвайте слюнка от домашните си любимци, млечни продукти и др. Предотвратете повторното си инфектиране от други хора, домашни любимци или млечни продукти. Помогнете на вашето тяло като почистите зъбите си и заобикалящата ви среда. Проверете всички хранителни добавки за наличие на токсини, преди да решите да ги използвате ежедневно. Ако се покажат в белите ви кръвни телца няколко минути след поглъщането им, това означава, че съдържат токсин. Ако болката в слабините ви не изчезне, вероятно сте пропуснали нещо.

Има обаче и други причини за болки в слабините. Например хернията. Наличието й може да се установи от лекар. Хернията се лекува оперативно.
Болката в яйчниците често се усеща близо до слабините. Една голяма киста на яйчника може да притиска чувствителни органи в съседство.
Образуването на кисти (кистозни яйчници) е често явление и при котките. Очевидно нещо не е наред с тези органи.

киста на яйчникаЯйчниците произвеждат хормоните прогестерон и естроген. Ако в тях се заселят бактерии (такива като Gardnerella, причинителите на syphilis или gonorrhea), работата им се разстройва и те могат да произвеждат или твърде малко, или твърде много хормони. Първата стъпка в лечението им е унищожаването на паразитите и особено на метилите (трематодите).
След това унищожете и останалите паразити и бактерии, като обърнете особено внимание на Gardnerella и чревните бактерии, които могат лесно да мигрират от червата в яйчниците. Въпреки всички тези мерки, кистата може и да не се свие. За да стане това, трябва да определите с какво е пълна тя. Спрете да я пълните и тя ще се свие и изчезне.

гонореяМного различни замърсители могат да бъдат открити в една яйчникова киста. Изследвайте се за ХФК и ПХБ. Друг чест замърсител е златото. Вашето тяло само отлага някои замърсители като азбеста и фибростьклото в кистите. Тялото ви е мъдро. Ако не може да ги отстрани чрез бъбреците или жлъчката, поне да ги държи на едно място (под формата на киста) – по същия начин както бунището за токсини спестява отравянето на останалата част от околната среда. Докато прибавяте към бунището, то не може да се смали. За щастие всяка минута, денонощно вашите предани бели кръвни телца извозват токсини от кистите. За вас остава само да спрете да прибавяте. Отстранете метала от зъбите си, прочистете тялото си, околната си среда и променете диетата си.

сифилисСлед три седмици ще забележите, че кистите са се свили. Всъщност ще изчезнат болките в слабините, което означава, че кистите са се свили. Болките могат да бъдат облекчени и чрез унищожаване на бактериите с билки (опитайте диви батати) и хиропрактика. Премахнете натрупаните наоколо шлаки чрез бъбречно прочистване. Ако кистите не се свият, значи не сте определили правилно кои са замърсителите. След като се коригирате и кистите се свият, проведете електронна или билкова противопарзитна програма и възприемете здравословен начин на живот.
Яйчниците могат да ви болят и без да имате кисти. Можете да премахнете болката чрез отстраняване на паразитите и замърсителите много по-бързо, отколкото при наличието на киста.
За решаване на яйчникови проблеми от различно естество  често се използват синтетични хормони (Provera, Premar-in, Ogen и др.). Спрете да ги използвате, когато вече не е необходимо. Въпреки че са ниско токсични, хормоните все пак трябва да се детоксикират от черния дроб, а има и риск да са замърсени с метали. При вземане на естрогени е наблюдавано ускоряване в развитието на съществуващ рак.

Share Button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.