Мама и бебе

     Майчинството безспорно е най-мечтания, най-чакания и най-щастливия период от живота на всяка жена. Това е призванието отредено от природата на жената – да зачене, да носи и отгледа живот. С настъпването на радостното събитие обаче, идват и всички съмнения и колебания дали сме готови за ролята на живота си – да бъдем майки. Дали ще се справим? Дали не грешим в решенията и изборите си? Дали правим най-доброто за нашето малко слънчице? С огромната радост идват и големите тревоги, особено когато се сблъскаме с първите проблеми и болести съпътстващи детското развитие.

bremennostРазбираем е ужасът, който изпитва всяка майка при вида на трескавите детски очички и парещо челце, при всяко повръщане или обрив по нежното телце, изобщо при всеки проблем със здравето на нашите съкровища. Разбира се, ще получите куп  съвети от Вашите майки, баби, приятелки, съседки, познати, но тук на страниците на нашия сайт, ние  ще се опитаме да дадем отговор на поне част от Вашите съмнения и опасения. Без да претендираме за изчерпателност ще се опитаме да Ви ориентираме по въпросите за бременността, майчинството, отглеждането на бебето и детето, етапите на неговото развитие, възпитанието му и т.н.. Тази част от сайта ни ще търпи развитие във времето, защото темата за тревогите и радостите на майките, както и техните въпроси са безкрайни. Ще се радваме ако ни насочвате с мнения, въпроси и материали за всичко, което ви вълнува по темата. На всички, които вече са майки пожелаваме да се радват пълноценно на най-красивия и щастлив период от живота си. На тези, които още не са чули най-прекрасната думичка „мамо“, от сърце пожелаваме да им се случи.

img0002Ще бъде добре ако тези страници служат за информация и на татковците, които са неразделна, важна и задължителна част от живота на децата и които трябва да бъдат добре подготвени за тази своя роля. Освен всичко друго ще бъде прекрасно ако се включват активно в отглеждането на своите деца, за да се наслаждават пълноценно на най-милите моменти и да бъдат в помощ на мама, която ще има много безсънни нощи и нужда от безкрайна енергия покрай отглеждането на детето. Мама и татко са едно цяло и най-важното нещо в живота на децата – даряващо им щастие, сигурност и безгрижно детство.

Информирайте се, за да сте подготвени и по-спокойни, но все пак не забравяйте, че децата са най-голямото и безценно богатство за всеки от нас, затова при сериозен проблем се консултирайте със съответния специалист!

Share Button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.