Лош дъх

лош дъх

Лошият дъх е неприятна миризма на дъха и на устата.

Причини: Може да се дължи на лоша хигиена, неправилно хранене, инфекция в гърлото, носа, венците, на тютюнопушене или консумация на алкохол. В някои случаи диабетът води до появата на този проблем, както и наличието на отрови в организма, като арсен, олово и метан.

В повечето случаи лошият дъх се дължи на лошо храносмилане, при което разложеният материал се задържа в стомаха. Това на свой ред води до образуване на газове, които се освобождават чрез дъха.

лош дъхПрепоръчвано лечение: Освен ежедневната хигиена на устата се препоръчва: Постете 1-3 дни като пиете портокалов сок с добавка на сок Алое Вера, а едновременно с това вземайте и някакво леко разхлабително (слабително) средство – консумацията на кисело мляко подобрява чревната флора. Ако усетите силна миризма, която излиза от устата ви, консултирайте се с вашия зъболекар. Мащерката и хлорофилът са чудесни за храносмилането и за приятен дъх.

Препоръчвана дневна дозировка за възрастни
Важни добавки:

1. Паста за зъби с Алое Вера и прополис, убива бактериите: всеки ден.
2. Алое Вера сок, гел или нектар, антибиотик, почиства стомаха: 3 до 6 унции на ден (по 2 унции преди хранене – 1у=28,3 или 31,1мл)
3. Капсули Чесън и Мащерка, действа като антибиотик, унищожавайки бактериите в устата и дебелото черво: 3 капсули на ден (по 1 капсула с храната).

Допълнителна помощ:
4. Бета-каротин, мощен антиоксидант, помага в борбата с инфекциите, съхранява и възстановява телесната тъкан: 2 капсули на ден (по 1 капсула преди хранене).
5. Витамин – С, мощен антиоксидант, укрепва имунната система: 2 таблетки на ден (по 1 таблетка с храната).

Share Button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.