Черен дроб, пречистване на черния дроб – лечение с билки

черен дробЧерният дроб е главната лаборатория за пречистване на кръвта. Това е една от най-главните му задачи. Пречиства кръвта от труповете на еритроцитите, преживели 120 дни от билирубина. Именно в паренхима на черния дроб билирубинът трябва да бъде филтриран и изхвърлен заедно с жлъчката в дванадесетопръстника. Ако черният дроб, поради болестното си състояние, не е способен да пречисти кръвта от тези създавани отпадъци, билирубинът отива в кръвта, концентрацията му в кръвта нараства многократно (10 и повече пъти), като нарушава радикално обмяната на веществата. При доста висока концентрация на билирубинът в кръвта, част от него отива в черния дроб, прикрепяйки се като брадавици по стените му. Холестеринът също отива в кръвта, запушвайки каналите. Няколко камъни открити в жлъчния мехур и премахнати по хирургически път, заедно с жлъчния мехур, не разрешава проблема за възстановяването на очистителната функция на черния дроб. Цялото основно „сметище за отпадъци“ се намира в самия черен дроб.

Старинната Народна Медицина предлага пречистване на черния дроб, което се прави само когато са напълно пречистени червата. В противен случай има опасност от повторна интоксикация на кръвта, за сметка на всмукването на отпадъчните вещества от пречистващия се черен дроб.

Подготовка на черния дроб – вегетарианско хранене в продължение на една седмица и редовно пречистване на стомаха през седмица, ПЪРВИ ДЕН: Сутрин на празен стомах направете клизма. През целият ден пийте пресен ябълков сок, колкото желаете. ВТОРИ ДЕН: Направете същата процедура, както първият ден. ТРЕТИ ДЕН: Отново същата процедура, но ябълковият сок се пие до 19 часа вечерта (по това време, съгласно денонощния биоритъм, черния дроб се отпуска и е в състояние, както потвърждава опитът, да изхвърли камъни от всякакви размери).

Легнете в леглото, сложете грейка в областта на черния дроб и през всеки 15 минути пийте по 3 супени лъжици зехтин и 3 супени лъжици лимонов сок. Най-добре е да са смесени в една чаша. За цялото очистване са необходими 200 грама зехтин и 200 грама лимонов сок. Можете да държите грейката на дясната страна 3 часа, а после спокойно да заспите. Когато започне дейността на червата, ще започнат да излизат зелени билирубинови камъни. Те са с концентрацията на глината или пластелина, излизат цилиндрични холестеринови натрупвания, парчета умъртвена лигавица и черна, смрадлива жлъчка. Изхвърлянията са 3-4 на брой, след което може да направите очистителна клизма и леко да закусите. Вместо зехтин, може да използувате рафинирано олио.

Понякога след първото пречистване вредните вещества не излизат напълно от черния дроб и вече след 3-4 ден се усеща лека тежест в черния дроб, което е сигнал за пречистване на „отделящата се мръсотия“.

Редовното пречистване на черния дроб веднъж годишно ще поддържа филтриращите му способности в оптимално състояние. Стойностите на билирубина, няма да надвишават оптималните на съдържанието му в кръвта. В такова състояние се увеличава бодростта, ясното мислене, а най вече се увеличава подвижността на ставите.

След пречистване на черния дроб е време да се пречистят ставите, за да се избавите от онези ненужни вещества, съвкупността на които е в основата на остеохондритите, специфичните и неспецифичните полиартрити.

Share Button

6 Comments

Add a Comment
 1. С много добра перспектива е билковият концентрат СЮ108, чийто прием до 6-тия месец дава изключителна позитивност на лечението.

  1. Светослав

   Дайте ми подробности от къде се копува и т.н

  2. Светослав

   Дайте ми подробности от къде се копува и т.н
   Благодаря

 2. Светослав

  От къде може да се закупи СЮ108(билков концентрат) ?

 3. Моля кажи ми как да намеря сю108 благодаря предварително

 4. Поръчва се в билковите аптеки или на тел. 0879504277 по пощата, ако няма аптека.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.