Черен дроб, пречистване на черния дроб – лечение с билки

черен дробЧерният дроб е главната лаборатория за пречистване на кръвта. Това е една от най-главните му задачи. Пречиства кръвта от труповете на еритроцитите, преживели 120 дни от билирубина. Именно в паренхима на черния дроб билирубинът трябва да бъде филтриран и изхвърлен заедно с жлъчката в дванадесетопръстника. Ако черният дроб, поради болестното си състояние, не е способен да пречисти кръвта от тези създавани отпадъци, билирубинът отива в кръвта, концентрацията му в кръвта нараства многократно (10 и повече пъти), като нарушава радикално обмяната на веществата. При доста висока концентрация на билирубинът в кръвта, част от него отива в черния дроб, прикрепяйки се като брадавици по стените му. Холестеринът също отива в кръвта, запушвайки каналите. Няколко камъни открити в жлъчния мехур и премахнати по хирургически път, заедно с жлъчния мехур, не разрешава проблема за възстановяването на очистителната функция на черния дроб. Цялото основно „сметище за отпадъци“ се намира в самия черен дроб.

Старинната Народна Медицина предлага пречистване на черния дроб, което се прави само когато са напълно пречистени червата. В противен случай има опасност от повторна интоксикация на кръвта, за сметка на всмукването на отпадъчните вещества от пречистващия се черен дроб.

Подготовка на черния дроб – вегетарианско хранене в продължение на една седмица и редовно пречистване на стомаха през седмица, ПЪРВИ ДЕН: Сутрин на празен стомах направете клизма. През целият ден пийте пресен ябълков сок, колкото желаете. ВТОРИ ДЕН: Направете същата процедура, както първият ден. ТРЕТИ ДЕН: Отново същата процедура, но ябълковият сок се пие до 19 часа вечерта (по това време, съгласно денонощния биоритъм, черния дроб се отпуска и е в състояние, както потвърждава опитът, да изхвърли камъни от всякакви размери).

Легнете в леглото, сложете грейка в областта на черния дроб и през всеки 15 минути пийте по 3 супени лъжици зехтин и 3 супени лъжици лимонов сок. Най-добре е да са смесени в една чаша. За цялото очистване са необходими 200 грама зехтин и 200 грама лимонов сок. Можете да държите грейката на дясната страна 3 часа, а после спокойно да заспите. Когато започне дейността на червата, ще започнат да излизат зелени билирубинови камъни. Те са с концентрацията на глината или пластелина, излизат цилиндрични холестеринови натрупвания, парчета умъртвена лигавица и черна, смрадлива жлъчка. Изхвърлянията са 3-4 на брой, след което може да направите очистителна клизма и леко да закусите. Вместо зехтин, може да използувате рафинирано олио.

Понякога след първото пречистване вредните вещества не излизат напълно от черния дроб и вече след 3-4 ден се усеща лека тежест в черния дроб, което е сигнал за пречистване на „отделящата се мръсотия“.

Редовното пречистване на черния дроб веднъж годишно ще поддържа филтриращите му способности в оптимално състояние. Стойностите на билирубина, няма да надвишават оптималните на съдържанието му в кръвта. В такова състояние се увеличава бодростта, ясното мислене, а най вече се увеличава подвижността на ставите.

След пречистване на черния дроб е време да се пречистят ставите, за да се избавите от онези ненужни вещества, съвкупността на които е в основата на остеохондритите, специфичните и неспецифичните полиартрити.

Share Button

6 Comments

Add a Comment
 1. С много добра перспектива е билковият концентрат СЮ108, чийто прием до 6-тия месец дава изключителна позитивност на лечението.

  1. Светослав

   Дайте ми подробности от къде се копува и т.н

  2. Светослав

   Дайте ми подробности от къде се копува и т.н
   Благодаря

 2. Светослав

  От къде може да се закупи СЮ108(билков концентрат) ?

 3. Моля кажи ми как да намеря сю108 благодаря предварително

 4. Поръчва се в билковите аптеки или на тел. 0879504277 по пощата, ако няма аптека.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.